Uribarri Berbetan-Uribarri Habla

PROGRAMA-EGITARAUA:

11:00 – 12:30 PINTXO LEHIAKETA

Gutxienez derrigorezko 4 osagaiekin egindakoak (tomatea, atuna, zainzuria eta gazta-birutak), gainerakoak aukera askekoak dira. Nahibeste osagai erabili daitezke. Pintxoa hotza edo beroa izan daiteke. Epaikideak auzoko 3 tabernari izango dira. Pintxoa plazan bertan egin beharko da ‘iruzurrik’ ez gertatzeko. Gutxienez 4 pintxo egin beharko dira.

Parte hartzeko, uribarriauzolanean@gmail.com-era emaila bidali edo ENDIKA eta ARLANZA Tabernetan Ekainaren 24a, ostirala baino lehen, parte hartuko duen taldearen izenarekin. Aurkeztutako pintxoak lehiaketarako eta World Kaferako erabiliko dira.

 Sariak:

1.- Bi pertsonentzako pintxo eta pote ronda bat auzoko 5 tabernetan

2.- Bi pertsonentzako pintxo eta pote ronda bat auzoko 3 tabernetan

12:30 PINTXOEN AURKEZPENA Epaikideak eztabaidatzen hasiko dira.

12:30 – 14:30 WORLD KAFE

Ideia solasaldiak elkarbanatzeko espazioak sortzea da. Solasaldia kafearen inguruan sortzen da. Helburua auzoaren beharrak, arazoak, hau hobetzeko ideiak…ateratzea da, solasaldi informalaren bidez. Dena auzoa eta hau hobetzeko elkarlanaren inguruan izan beharko litzateke (Auzolana).

Hemendik uda ostean Auzolanaren lana bideratzeko oinarriak aterako ditugu. Solasaldietatik ateratzen diren ideiak Auzolanaren logoaren silueta duen pankarta batean idatziko dira.

15:00 BAZKARI HERRIKOIA

Hau da, 8 euroko prezioa gainditzen ez duena. Apuntzateko, uribarriauzolanean@gmail.com-era e-maila bidali edo ENDIKA eta ARLANZA Tabernetan Ekainaren 23a, osteguna baino lehen, bazkarira etorriko den jende kopurua jarrita.

16:30 PINTXO LEHIAKETAREN SARI-BANAKETA

Bazkalostean, kafea hartzen den bitartean, pintxo lehiaketaren sariak banatuko dira.

17:00 – 17:30 ‘URIBARRI AUZOLANEAN’ bideoaren proiekzioa eta Aurkezpena

——————————————————————————————————–

11:00 – 12:30 CONCURSO DE PINTXOS

Con 4 ingredientes mínimos obligatorios (tomate, bonito, espárragos y virutas de queso) y el resto libre elección. Se pueden usar la cantidad de ingredientes que se quiera. El pintxo puede ser frío o caliente. El jurado serán 3 taberneros/as del barrio. El pintxo habrá que hacerlo en la misma plaza para que no se hagan “trampas”. Como mínimo habrá que hacer 4 pintxos.

Para apuntarse, mandad un e-mail a uribarriauzolanean@gmail.com o en los bares ARLANZA y ENDIKA antes del viernes 24 de Junio con el nombre del grupo que va a participar en el concurso. Los pintxos presentados se usarán para el concurso y para el World Kafe.

 Premios:

1.- Una ronda de pintxo y pote para 2 personas en 5 bares del barrio.

2.- Una ronda de pintxo y pote para 2 personas en 3 bares del barrio.

12:30 PRESENTACIÓN DE LOS PINTXOS El jurado empezará a deliberar.

12:30 – 14:30 WORLD KAFE

Se trata de crear espacios para compartir conversaciones. En torno a un café se genera la conversación. La idea es sacar las necesidades del barrio, problemas, ideas para mejorar el barrio, … en conversaciones informales. Todo debería girar en torno al barrio y al trabajo en común para su mejora (Auzolana). De aquí sacaremos las bases para el trabajo de Auzolan para después del verano. Lo que vaya saliendo de estas conversaciones se escribirá en una pancarta con la silueta del logo del Auzolana.

15:00 COMIDA POPULAR

Es decir, que no cueste más de 8 €. Para apuntarse, mandad un e-mail a uribarriauzolanean@gmail.com o en los bares ARLANZA y ENDIKA antes del jueves 23 de Junio indicando la cantidad de gente que vendrá a la comida.

16:30 ENTREGA DE PREMIOS DEL CONCURSO DE PINTXOS

Durante el café, después de comer, se entregarán los premios del concurso de pintxos. .

17:00 – 17:30 Proyección del video “URIBARRI AUZOLANEAN” y Presentación.

Acerca de Uribarri Auzolanean

Uribarriko eragileen koordinakundea Coordinadora de grupos de Uribarri
Esta entrada fue publicada en AUZOLAN y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s